# Agrotouristik Camping Mazury

19-321, gmina Ełk, Polen

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.79249, 22.14766

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [x] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Inky - 5/5
*May 2026*

na een ontzettend viendelijke ontvangst door de eigenaresse heeft haar echtgenoot het terrein laten zien. prachtige plekken netjes gemaaid. eigenlijk een heel idilysche plek, met veel aandacht voor detail. Erg mooi. ja je hoort de weg, maar we moeten toch allemaal van A naar B. het is echt niet heel erg. Sanitair is super schoon ook een douche voor gehandicapten en een wasmachine en droger. alles erg netjes. 's avonds wijzen kaarsjes je de weg.

### paul5266 - 4/5
*June 2025*

16 juni was ik op deze leuke groene camping.
De ontvangst was bijzonder vriendelijk en ik had een prima plek onder de bomen.
oa een grote doucheruimte, erg prettig!
Geen last van de weg.
Ik was alleen met camper en hoef geen stroom en betaalde € 18.

### womoostsee123456 - 5/5
*April 2025*

Wij mochten de ruimte al gebruiken vóór de daadwerkelijke opening eind april. De parkeerplaats is parkachtig vormgegeven. Veel groen, bankjes, bloemperken en bomen. Water op elke locatie. Zeer aardige Duitstalige eigenaren die zelfs 's avonds speciaal voor ons de kaarsen aanstaken.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650743487.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651005684.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651005683.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784978.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784747.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-ermland-mazurie/gmina-ełk/20404/agrotouristik-camping-mazury)