# Gard du Oujda

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Sitecode**: 20546
**Beoordeling**: 2.89/5

op parkeerterrein station - toestemming politie - de parkeerwachter wenst een fooi

-, Oujda, Marokko

- Max. camperlengte: Onbeperkt
- Op mix-parking
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### Jc26 - 4/5
*December 2024*

zeer goed voor een bezoek aan de stad en de medina. Ik raad dag en nacht toezicht aan, dank aan de gemeente jc26

### Buigel - 3/5
*February 2024*

Prima plek om te overnachten. Direct bij het centrum en de Medina. De bewoners zijn spontaan en open.
Nog niet bedorven door het massa tourisme.  Vriendelijk ontvangen door de bewakers. Prima geslapen.
wel vroeg komen, anders kan het vol zijn.

### IDREIA - 1/5
*January 2024*

De zogenaamde bewaker is erg onbeleefd. Overweldigend omdat hij op slechte manieren wil innen. De politie heeft ons verteld dat het niet privé of betaald is. We hebben geweigerd te betalen en de politie heeft het aan ons gegeven. Het zijn geen burgerwachten, ze willen alleen geld van toeristen aannemen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650786476.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650786477.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/marokko/oriental/oujda/20546/gard-du-oujda)