# Ferme Abdou

**Beoordeling**: 2.67/5
**Aantal reviews**: 9
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
camping in aanbouw bij een biologische landbouwer - zwembad zonder gloor in het water - sanitair gebouw in aanbouw - privé sanitair mag gebruikt worden -

## Locatie host

## Adres

-, Bni Guil بني كيل, Marokko

**GPS-locatie**
- Decimal: 32.2783, -2.34841

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | MAD 86.02 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Vonkje - 1/5
*December 2025*

was dicht en volgens reviews park4 night niet best en er is niemand. je kan m.i wel op het terrein ervoor in de vrije natuur overnachten.

### Buigel - 1/5
*February 2024*

We waren eind januari op deze camping. Wij herkennen ons niet in de foto's.  Zal best ooit mooi zijn geweest. Nu geen werkende douche. de rest onder het zand. er was 1 werkende elektra aansluiting. Zwembad niet gezien. Misschien is het later in het seizoen beter. De locatie is prima. Mooi uitzicht en mevrouw kan heel lekker koken.kan goed voor kort verblijf.

### Kiaora - 3/5
*December 2023*

Prijs MAD100 per nacht. Een vriendelijke jongen van ongeveer 12 jaar heeft ons welkom geheten en afgerekend. Hij spreekt een beetje Frans. Wij hebben alleen toilet geloosd en water ingenomen. Geen gebruik gemaakt van andere faciliteiten.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650743936.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650743937.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650743938.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650743939.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650743940.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/marokko/oriental/bni-guil-بني-كيل/20702/ferme-abdou)