# Camping La Colina

**Type plaats**: Campings
**Sitecode**: 20764
**Beoordeling**: 3.55/5
**Boekbaar**: Ja

Gebruik GPS-coordinaten - veel overwinteraars - prijs afhankelijk van verblijfsduur - Benidorm 5km - centrum 1km

Carrer Serra Gelada 4
03581, l'Alfàs del Pi, Spanje

- Decimal: 38.56809, -0.08065

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [ ] Honden toegestaan

**Bel:** +34611492854

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 35 |

### Anonymous - 5/5
*January 2026*

We bezochten deze camping twee keer tijdens onze reis in december 2025/januari 2026. Het is een fantastische, goed onderhouden en schone camping met zeer schone en nette sanitaire voorzieningen, inclusief warme douches. Het is de extra kosten voor deze kwaliteit zeker waard. De elektriciteit kostte € 0,50/kWh omdat we er maar kort waren. Op loopafstand van het strand (ongeveer 2 km) kom je langs talloze restaurants en cafés. Er zijn ook veel leuke restaurants en cafés direct aan het strand.

### schaling - 1/5
*December 2025*

Geinformeerd naar beschikbaarheid in januari 2026. Reaktie, we  nemen geen reserveringen aan 'in advance'  ( het is december 2025). De arrogantie! Met andere woorden,
rij maar van NL naar Spanje en dan ben je er, risico : geen plek! Na navraag waarom ze dat deden kregen we een nogal vreemd antwoord. Je kan niet eens on-line reserveren. Deze camping is voor ons daarom een no-go...

### Peppie57 - 5/5
*April 2025*

Camping zoals een camping hoort te zijn met 5*.
vriendelijke ontvangst, we kregen de tijd en gelegenheid om een mooi plek uit te zoeken.
Camping, en de omgeving de moeite waard om terug te komen.
Stevige prijs, maar wat ons betreft de moeite waard, wifi en elektra apart afrekenen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650744033.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650744040.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650744039.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650744038.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650744037.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/la-marina-baixa/lalfas-del-pi/20764/camping-la-colina)