# Camping Land an der Elbe Hamburg

21423, Stove, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.42826, 10.30052

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 22 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Campertje_roelofs - 1/5
*August 2025*

Het uitzicht was prachtig maar daar blijft het ook bij. voor twee personen zonder elektriciteit betaal je 44 euro! voor alleen een plekje (zelf ergens op het veld te zoeken) met een tijdelijke geplaatst stinkend toiletgebouw! je kan niet eens je afval ergens deponeren! Wij zijn dit soort plaatsen gewend voor 0 tot 10 euro!
Geld verspilling deze plek!

### Jelmario - 4/5
*August 2025*

We moesten weer wennen aan de prijzen na Scandinavië. 60 euro voor een nacht met 2 volw en 2 kinderen.
De camping zelf heeft mooi en schoon sanitair aan de ‘land” kant . Rustige camping verder met ruime plekken voor passanten die je zelf kan kiezen. De Elbe kant zag er ook mooi uit maar omdat we met de kinderen waren en speeltuinen / douches aan de landkant zijn daar voor  gekozen. Omgeving mooi met fiets en hardlopen.

### Camper-Adventure-Math - 4/5
*July 2025*

Last minute gereserveerd.  Geen enkel probleem.  We hadden vrije keuze.  Gekozen voor mooie ruime plek met uitzicht op de Elbe.
Zeer tevreden. we komen graag nog eens terug.

Bij de entree mogen ze w m.b een beetje moderniseren.
Maar de dienstverlening was helemaal oké.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650744064.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650755608.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650772330.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650772331.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650772332.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/nedersaksen/stove/20774/camping-land-an-der-elbe-hamburg)