# Pukinsaari Camping - Bockholmen  Camping

nabij zee - nabij zandstrand - kiosk - centrum 1,5km

Salantie 32
64100, Kristinestad, Finland

- Decimal: 62.26451, 21.36256

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (20A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/19/2026 - 8/31/2026 | EUR 22 |

### paul5266 - 4/5
*June 2025*

ik was hier 3 nachten,  fijne camping met schoon sanitair.
Sanitair ruimtes te openen met code.
Keuken/ afwasruimte echt top!
Zelf je plek uitkiezen, hier en daar wel oneffen.
Het plaatsje is niet heel bijzonder.
Er begint over de brug en een stukje naar links een leuke trail / wandelroute van ong. 6.5 km., met een fraaie hangbrug, de folder ligt in de keuken.

### DerHor - 4/5
*August 2024*

mooie camping maar ik twijfel over de 4e ster. Toch gegeven want sanitair is prima en voldoende, prachtige keukengelegenheid, ligging mooi. Wat ik slecht vond was de zeer beperkte openingstijden van de receptie. kom dus niet voor 14 uur, alhoewel wij zijn gewoon maar gaan staan. Wij betaalden 33 euro voor 1 nacht met electra..

### ton@rooij-de.nl - 4/5
*July 2024*

Prima camping, voorzieningen oke. 33 per nacht met elektra in hoogseizoen met campingcard. Buitenloketje voor ontvangst bij minder goed weer kan beter, vrije plek indeling is hier rommelig.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650771714.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651207912.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651207911.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651207910.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784506.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/finland/manner-suomi/kristinestad/20805/pukinsaari-camping-bockholmen-camping)