# Aire Municipale

in het dorp voor de kerk - levensmiddelenwinkel, brood 150m

D31
56480, Saint-Aignan, Frankrijk

- Decimal: 48.18298, -3.01355

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### arjanny - 1/5
*June 2024*

camperplaats verplaatst naar plek buiten het dorp. Kost 10,-. Veld met sani, zonder elektriciteit. Er is zeer verouderd sanitair aanwezig. Kortom: geen aanrader!

Arjanny.

### qpr.nl - 5/5
*October 2023*

Prachtig plekje. Lekker rustig. Toen we wegreden zagen we een stokbroden automaat. Links van de weg direct voor de kroeg. Of er wat inzat konden we zo snel niet zien. Het was ook op zondag dat wij er waren.

### Vlinderhondje - 5/5
*September 2021*

prachtig plek achter oud kerkje, voorzieningen zijn gratis , en je kan goed wandelen bij het stuwmeer

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650666034.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650684704.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651184270.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651184269.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651184265.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bretagne/saint-aignan/2169/aire-municipale)