# Platz der Volkerfreundschaft

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 2 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### VWBill - 2/5
*July 2018*

Grote parkeerplaats. Niet duidelijk waar campers mogen staan, staat nergens aangegeven, althans niet gevonden. Enige camperaar die we aanspraken vond het wel goed, maar ging zelf wel weg. Allemaal nogal unheimisch. Misschien best wel ok maar wij zijn doorgereden naar andere cp.

### No-problem - 3/5
*June 2018*

Wij waren hier 3 juni. Het is idd een gewone mix-parking. Met een beetje geluk kan je aan een groenstrook staan. Wij waren hier op zondag, geheel uitgestorven en zeker geen mooie stad. Dus wij zijn doorgegaan.

### Sealord - 4/5
*October 2017*

Geweldige plek om 's nachts, kunt u de geparkeerde auto's te zetten. De plaats is zeer ruim. Zeker om te blijven en een kans om de stad te zien. Van 8.00 tot een vergoeding te betalen. Men kan alleen maar aanraden de plaats.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650745576.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650758879.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650758880.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/saksen/zwickau/21714/platz-der-volkerfreundschaft)