# Sant Hilari Sacalm

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.69/5

bij zwembad - stroom betalen bij zwembad

Carretera de la Font Picant
17403, Sant Hilari Sacalm, Spanje

- Decimal: 41.88434, 2.50804

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [ ] Toilet

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### jwanalk - 3/5
*September 2025*

Vanaf 09/205 was de rit naar de locatie verschrikkelijk, te veel heuvels. Het is een onverharde, zanderige omgeving, geen schaduwplekken, heel weinig, misschien wel drie van alle parkeerplaatsen. Elektriciteit kostte € 3,50 voor zes uur. Er waren geen toiletten, ze waren gesloten en we moesten om het hoofdgebouw waar de tennisclub is heen lopen om naar het toilet te gaan. Veel muggen, maar voor een gratis plek geef ik drie van de vijf sterren. We hebben er maar één nacht doorgebracht.

### BeGr - 4/5
*January 2025*

Heel leuke en rustige cp in de week, in het weekend komen de locals er gebruik maken van de bbc, dat gaat gepaard met het nodige lawaai. Er is een leuke wandeling die bergop vertrekt achter de cp. Duurt 25 minuten en je komt terug uit achter het zwembad. We hadden het zwembad op een zaterdag voor ons alleen. Dat verbaasde ons ook niet want de toegang kostte 9 euro! Voor 60-plussers 6 euro 30. Er zijn geen individuele kleedhokjes. Een beetje raar.

### Lunk - 4/5
*May 2024*

Een paar dagen hier gestaan. Electriciteit niet gebruikt, maar al wel gezien dat één van de twee palen buiten werking was. Chemisch toilet kun je legen, water pakken en vuil water lozen. Naast staat een openbaar sportcentrum met zwembad, tennis etc. Je kunt daar voor €2,-  zwemmen en gelijk  douchen. Je hebt wel te maken met een openbaar sportcentrum dus een beetje geluid en kinderen die op je sta plek trainen en om je camper lopen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650745672.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650765146.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650767270.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650745673.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650745674.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/catalonie/sant-hilari-sacalm/21791/sant-hilari-sacalm)