# Area de la Colá

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.37/5

fietsroute  "Via Verde de La Jara" - douche en tilet in winter gesloten - centrum 600m

Unnamed Road
45574, La Estrella, Spanje

- Decimal: 39.68589, -5.10166

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [ ] Toilet
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### qpr.nl - 3/5
*October 2024*

Lastig om te komen. Weggetjes in het dorp zijn erg smal en zeker als ze dan ook nog auto’s langs de kant parkeren. Wel een mooie rustige nette plek. In een plaatje beton zit een putdeksel. Die kun je eruit pakken en grijs en zwart water in doen. Verder is er niets. De toiletgebouwen waren op slot. Gemeentehuis was dicht toen wij aankwamen. Heerlijke rustige nacht gehad. Veilig gevoel. Af en toe kwam iemand langs met een hond.

### Joppie - 5/5
*October 2023*

Perfecte plek op verharde betonplaat, mits je zelfvoorzienend bent. Je staat 1 km buiten het dorp bij een parkje. Wij hebben niemand gezien of gehoord in de 18 uren dat we daar stonden. in de zomer zal het vast wel iets drukker zijn vermoeden we. Potje en grijswater kan wel worden geleegd, maar er is geen water en de toiletten waren op slot.

### Kok36935 - 1/5
*March 2023*

Blijkbaar is er een feest geweest want overal lag afval en blikjes. Wij zijn daar niet gebleven.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650746122.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650768971.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650777766.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650777767.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650777768.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/castilie-la-mancha/la-estrella/22127/area-de-la-cola)