# Camping-car Park Azur

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.53/5

Locatie van Camping-car Park - toegang met Pass Étapes card, aankoop online of ter plaatse in automaat - Étang de Soustons - centrum 2km

Route du Lac
40140, Azur, Frankrijk

- Decimal: 43.78844, -1.31194

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [ ] Toilet
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Aan het water

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 14.41 |

### Ingrid46 - 4/5
*October 2025*

Totale rust. Plekken zijn half gras half modderig. Vlakbij een meertje.

### MarkskeSannekke - 4/5
*April 2025*

Mooie camperplaats, wel omslachtig om binnen te komen, eerst lid worden, kaart 5 €, om water te nemen kaart gebruiken, ja waar gaan we naartoe, morgen een chip in onze camper, veel eenvoudiger.

### Wearneybago - 4/5
*January 2025*

Lekker rustig half januari 2025 - we waren de enigen daar. Erg koud met -3°C 's nachts, dus blij dat er elektriciteit was voor de kachel!
Mooie locatie naast het meer.
Instructies bij de poort waren een beetje misleidend, want we moesten de kaart opladen voordat we de slagboom konden openen om uit te rijden. Eén nacht verblijf € 12,50, maar het was het waard.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650746434.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651170633.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650746435.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650746436.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650758849.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/nieuw-aquitanie/azur/22297/camping-car-park-azur)