# Area Il Parco del Mulino

strand 800m - stroom en water op elk perceel - bus naar centrum dichtbij

Via Voltolino Fontani
57128, Livorno, Italië

- Decimal: 43.51408, 10.32511

- [x] Lozen afvalwater (Betaald)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [ ] Toilet
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20 |

### fabioandrenelli - 1/5
*March 2025*

Slecht management.  Bij aankomst ziet u een slagboom met een bord waarop staat dat u een nummer moet bellen om binnen te komen.  Niemand neemt op..... Terwijl we ongeveer 30 minuten voor de deur stonden en voortdurend belden, deed een aanwezige camper de deur voor ons open met de sleutel die je krijgt als je betaalt voor het parkeren, en vroeg ons om toch maar weer contact op te nemen met de beheerder,
anders waren we er niet uitgekomen.

### stechi - 3/5
*April 2024*

Rustplaats zonder toiletvoorziening is alleen voorzien van camperservice 3 ampère stroom, vlak, rustig vlakbij het spoor.
Beheerd door een omlus herstellende dwaonjongens, zonder lof of schande prijs 20 euro per dag een beetje duur, maar als het voor een goed doel is, is het prima!

### Ronald-en-Helga - 2/5
*September 2023*

Tja…… veel te duur natuurlijk. Maar je staat een nacht veilig en redelijk rustig voor de ferry naar Corsica. Bellen bij aankomst en de slagboom gaat open. Uitrijden met token die je krijgt bij betalen. Medewerker komt langs. Wij stonden aan de schaduwkant (links) want het was warm. Parking op zich niet erg schoon en maakt verwaarloosde indruk. Alsof je op een kamp staat. Noodzakelijk kwaad dus we doen het er maar mee.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650770087.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650929094.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650774651.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650770088.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650746456.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/toscane/livorno/22307/area-il-parco-del-mulino)