# Camperplaats De Tulpentuin

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.27/5

Locatie bij tulpenkwekerij - verkooppunt van regionale producten - reserveren niet mogelijk - voldoende reserve plaatsen - langer verblijf in overleg met de beheerder - laag viaduct bij aanrijden via Wieringerwerf (max 3m), hogere campers via Slootdorp aanrijden - centrum 2km

Wierweg 7
1774 NH, Slootdorp, Nederland

- Decimal: 52.85638, 5.0109

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

**Bel:** +31654325008

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 19 |

### mira2 - 5/5
*April 2026*

Wat een geweldige plek! Alles netjes voor elkaar. Wij stonden achter de schuren en keken uit op de tulpenvelden, prachtig!

### Campercarla - 5/5
*March 2026*

We hadden een rustig plekje met een prachtig uitzicht op Tulpenhof. We hebben genoten van ons verblijf en zouden graag terugkomen... we kunnen deze camping absoluut aanbevelen.

### Tieti - 3/5
*September 2025*

Prima plek en aardige beheerder, ze kwam langs om af te rekenen. Maar we stonden helaas heel dicht aan de weg en daar wordt erg hard gereden en ook landbouw verkeer. als je zoals wij onder tentdoek slaapt is het geen succes.. iedere keer schrokken we ons een ongeluk. voor campers zonder hefdak waarschijnlijk geen probleem.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651116849.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650978745.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650978472.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650976536.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650976467.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-holland/slootdorp/22343/camperplaats-de-tulpentuin)