# Tannisby Camping

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.2/5

betreft hier speciale camperplaatsen [5x8m] OP de camping - mogelijkheid QuickStop [20-10u] voor de camping [sitecode 30510] - mogelijkheid service voor passanten [lozen/water] tegen betaling - strand 500m - Hirsthals 15km - Tversted Strand 850m - centrum 6km

Tannisbugtvej 86
9881, Tversted, Denemarken

- Decimal: 57.59056, 10.18856

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (13A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/2/2026 | DKK 200 |

### Stokerij - 3/5
*June 2024*

Keurige camping maar duur. Als de receptie dicht is, kun je online inchecken. Voor de beloofde wifi is echter een code nodig en die is nergens te vinden. Ter plekke ontdekken we dat ook voor stroom moet worden bijbetaald.
Dan is dat speciale tarief voor campers, omgerekend €36, 87,  volgens mij te duur

### Tienchenontour - 5/5
*July 2023*

Een schone en vertrouwde, kleine en moderne camping. We voelden ons hier erg op ons gemak en hebben het twee keer verlengd. We zullen zeker terugkomen. Lokale handelaar, ijskraampjes op weg naar het strand. Perfect! Tot ziens op Tannisby Camping.
We zullen deze plek aanbevelen aan vrienden.

### CaliforniaTom903 - 5/5
*July 2023*

De camping is zeer schoon en goed onderhouden. De sanitaire voorzieningen zijn ruim bemeten en goed uitgerust. De ligging is rustig en zowel de zee als het dorpscentrum met toeristische informatie, diverse restaurants en winkels zijn op loopafstand (5-10 minuten). De eigenaar zorgt professioneel en zeer gastgericht voor de gasten. Ook kortdurende verblijven voelen zich meteen thuis. Prijs/prestatie top!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650757932.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650931852.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650772809.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650757934.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650757933.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/noord-jutland/tversted/22380/tannisby-camping)