# Parking de la Saz

**Beoordeling**: 3.5/5
**Aantal reviews**: 3
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
bij skistation de la Tania - sterk hellend, blokken noodzakelijk - winkels 400m - water en toilet 150m, bij het dalstation van de gondel

## Locatie host

- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Mariska-Bosch - 4/5
*October 2024*

Deze parkeerplaats wordt momenteel aangepast. Er worden enkele speciale camperplaatsen gemaakt met voorzieningen waaronder het lozen van afvalwater en wc.

### willyvandel - 4/5
*December 2018*

Wij waren het vorige skiseizoen heel blij met deze gratis parking. De 6 officiële plaatsen waren weliswaar reeds ingenomen door campers, dus stonden we eerst enkele vakken verderop tussen de personenwagens. We werden door de plaatselijke politie wel vriendelijk verzocht ons te verplaatsen zodra één van de 6 officiële plaatsen vrij was. De volgende dag is ons dat gelukt. Prima parkeerplaats.

### Arthur - 2/5
*June 2017*

Parkeerplaats net buiten een skidorp. Gelegen aan skipiste bij skilift. In de zomer uitgestorven. Enige faciliteit was een prullenbak.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650673981.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650673980.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650676158.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650676159.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650676160.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/courchevel/2284/parking-de-la-saz)