# Parking Col du Glandon

**Beoordeling**: 4/5
**Aantal reviews**: 20
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
rustige plaats op kruising D927 en D926 tussen La Chambre en Rochetaiée - 100m de D927 oprijden - schitterend uitzicht

## Locatie host

- Verharde ondergrond

## Omgeving
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Mr.Heavy-908 - 5/5
*September 2025*

1 van de mooiste overnachtingsplekken bij mooi weer We stonden er al rond de middag, veel bezoekers en fietsers. snachts stonden we met 4 campers.
De mooiste vergezichten die je kan bedenken en kan delen via 4G ontvangst.
Als afsluiter ook nog een grote kudde (honderden) schapen die binnen werden gehaald en over het parkeerterrein liepen.

### Ad-F - 4/5
*August 2025*

Denk dat je hier mazzel moet hebben voor plek. Komen en gaan van auto’s met fietsen en fietsers die opgewacht worden op de top. Prachtig plekje. Maar wij zijn doorgereden omdat het er heel druk was(11:00 uur). Dus of heel vroeg komen of einde van de dag misschien. De route is prachtig.

### decibel - 5/5
*May 2025*

Fantastische overnachtingsplek met prachtig uitzicht.
We waren 's nachts alleen, heel rustig.

Geen diensten, je moet zelfvoorzienend zijn.
We hadden 4G via Vodafone
Aanbevolen

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650666402.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650666404.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650666405.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650666406.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650666407.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/saint-colomban-des-villards/2304/parking-col-du-glandon)