# Parcheggio Comunale

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Dionne&Dick - 3/5
*September 2024*

Prima rustige overnachtingsplek. Vanuit deze parkeerplaats ben je met de fiets in een half uur in Verona. Wij verbleven er twee nachten.

### M&M_NL - 4/5
*May 2024*

Op woe 14 mei was het een rustige camperplaats voor onze doorreis. Geen hangjongeren (maar het regende dan ook pijpenstelen :-p ) Er zijn een paar parkjes in de buurt, goed voor een aardig wandelingetje om de benen te strekken.
De parkeerplaatsen zijn ongeveer 5,5 meter lang, door hoge stoeprand is het afhankelijk van je camper of je deze kunt laten oversteken ad achterzijde. Omdat het rustig was hebben wij de camper van 7,5 meter dwars gezet.

### brige13 - 5/5
*March 2024*

Zeer rustige camperplaats! een beetje lawaai van de snelweg, maar het kalmeert 's avonds! we waren die avond alleen en hebben een goede nacht gehad, heel veilig omdat het een woonwijk was! vervolgens 9 km naar de omgeving van Verona (Porte Palio) vanwaar we met onze fietsen vertrokken naar het oude Verona omdat dit gebied een beetje angstig is qua vluchten! nikkel 👌 het is 1,5 km en een fietspad! erg handig !

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650759388.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651173670.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651173669.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651029616.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650759389.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/veneto/san-giovanni-lupatoto/23107/parcheggio-comunale)