# Camping Banzelvitzer Berge

18528, Rappin, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 54.51706, 13.40425

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 28.5 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### 24vakantie - 5/5
*September 2024*

Geweldige camping, schitterend gelegen en met voortreffelijke voorzieningen. Kinderspeelplaats met veilige toestellen, kleine kinderboerderij, hondenspeelplaats, kampwinkel met uitgebreid assortiment, restaurant, strand... wat wil je nog meer. En geen gezeur over extra betalen voor douches of idioot hoge toeristenbelasting. Wij komen hier zeker terug.

### Wieringers-on-Tour - 1/5
*July 2021*

Slechte hobbelige wegen om er te komen en onze eerste indruk was niet goed.  Erg rommelig, zoals in een eerdere review. De prijs was abnormaal hoog voor wat je er voor kreeg!  Voor één  nacht met camper, 2 personen en een hond was dit € 47,00 of € 55,00.  De baai was bijna niet te zien vanwege de bomen.

### Currywurst - 4/5
*June 2020*

Geweldig plek! Terrasvormig. We hadden uitzicht op de baai. Heel rustig en veel schaduw, wat erg prettig was op 30 graden. Er is hier zelfs een hondenspeeltuin. Bij de receptie kregen we goede tips voor de omgeving. We komen zeker terug.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650747802.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651221566.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650747803.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650747804.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/mecklenburg-voor-pommeren/rappin/23359/camping-banzelvitzer-berge)