# Camping  Kazela

**Beoordeling**: 3.52/5
**Aantal reviews**: 35
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
plaatsen op gras of onder bomen op schiereiland Istrie - prijs voor een nacht hoger dan aangegeven - direct aan zee - restaurant - supermarkt - centrum 2km

## Locatie host

## Adres
Kapovica 350
52203, Općina Medulin, Kroatië

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.8058, 13.95097

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

## Omgeving
- Zwemmen
- Vissen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/13/2026 - 10/20/2026 | EUR 35 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### FxB - 4/5
*August 2025*

is wel een topcamping… alle voorzieningen aanwezig. groot zwembad met glijbaan, zelfs een jnfinity pool op een andere plek op de camping. strand met stenen, maar iets verderop ook zandstrand. vraag naar een plek op het nieuwe deel.. is sinds dit jaar open.. supermooi nieuw sanitair… prijzen zijn ok.. wij stonden 3 dagen aan het water… dat is te duur… een hotelkamer is de helft goedkoper…. maar toch vol € 119 per nacht ex toeristenbelasting….

### Fam.Niemann - 4/5
*August 2024*

Topplaats, het enige waar we over kunnen klagen is het zoeken naar ruimte. We hadden premium geboekt en moesten een standaard nemen omdat ze overal hun kamp hadden opgezet met campers die we helaas niet konden bereiken met onze lange trailer

### Richardtkiter - 5/5
*October 2023*

Prachtige camping aan zee. Mooie plaatsen aan het water.
Goeie douche en Wc.
Perfecte WiFi
2023 oktober 20 euro inclusief alles, 1 persoon met Kamperdt.
Aanrader ik kom hier zeker terug.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650785434.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784689.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784690.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784691.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650774100.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/kroatie/istarska-zupanija/opcina-medulin/23725/camping-kazela)