# Parking  De Nieuwe Hateboer

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.4/5

Bij zwembad, sportcentrum - natuurgebied De Schwienswei - registratieplicht via het formulier op de www.sittard-geleen.nl/camperstandplaats - centrum Sittard 2km

Sportcentrumlaan 9
6136 KX, Sittard, Nederland

- Decimal: 51.00868, 5.88176

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### koppelRood - 1/5
*May 2026*

helaas voor niks naar toe gereden, is gesloten tot 22-05-2026 ivm evenement.

### Bx4 - 5/5
*May 2026*

wij overnachten hier voor de vierde keer, wij vinden hier top als je op door reis gaat! rustig en Sittard op loop afstand!
bedankt gemeente Sittard voor zo’n goede  CP

### chrisCamper - 4/5
*May 2026*

Een super plekje. Maar ik vraag me af hoe lang nog ik weet is mooi weer buiten en dan wil je de stoeltjes buiten en dat mag niet. en TOCH ZIJN ER ALTIJD weer mensen die het doen en dan zegen dat ze hun eigen regels maken en de andre neergegen je gewoon .vind dit ze egoïstische.  ik zit ook graag buiten ga dan naar plekken waar het wel mag!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650748216.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651240376.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651240375.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651172474.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076310.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/limburg/sittard/23738/parking-de-nieuwe-hateboer)