# O Moinho

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.2/5

gratis voor restaurantbezoekers - goedkope keuken - zeer goede visgelegenheid - serviceplaats op enkele km [Chaves] - perfect als tussenstop

Estrada Braga
5400, Chaves, Portugal

- Decimal: 41.71919, -7.49862

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### 4x4OverLandAndSee - 1/5
*April 2026*

Op zich een mooie plek. Je hoort echter continue het gebulder van het water.
Het restaurant is écht heel erg slecht! We stonden daar met 3 campers en iedereen at daar. We waren het roerend met elkaar eens dat het eten niet lekker was. Slappe bleke friet, taai en zenig vlees en een bordje met overgare kool
Voordat je het hoofdgerecht krijgt wordt ongevraagd brood en ham op tafel gezet. Je denkt  “van het huis” maar je moet er flink voor betalen

### Lottie&Co - 5/5
*April 2026*

Geweldig - dit moet je echt zien. De aardige familie in het restaurant beseft niet wat een pareltje ze in handen hebben, maar ze bieden het gratis en vrijblijvend aan. We hebben gegeten en gedronken als bedankje - net als een ander camperstel - ik hoop dat het restaurant er goed van profiteert. Houd er rekening mee dat er voor vegetariërs niets op de menukaart staat, maar met veel gelach en door te combineren hebben we een heerlijke maaltijd samengesteld die fantastisch was.

### Sloten - 3/5
*October 2025*

pipo en mamelou hebben hier 2 nachten gestaan lekker eten

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650748879.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651082241.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651080679.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651080678.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651034336.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/portugal/vila-real/chaves/24231/o-moinho)