# Camping Le Domaine du Castex

**Beoordeling**: 4.77/5
**Aantal reviews**: 55
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
rustig - schaduwrijk - zwembad - table d'hôte mogelijk - 5 speciale camperplaatsen - receptie open 08-13 en 15-17u - broodservice - centrum 1km

## Locatie host

## Adres

32290, Aignan, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.69256, 0.07471

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

- ACSI - Campingcard

## Reviews
### peteringrid - 5/5
*July 2025*

prachtige camping,zeer gastvrij, rustig, heerlijk eten. verder een heerlijk zwembad, prachtige plek met uitzicht. we hebben  onverwacht genoten van het optreden van: ‘een beetje te laat’, een reizend studentenbandje uit Leiden!
De faciliteiten zijn prima in orde. kortom we hebben genoten van ons bezoek!

### Krom op pad - 5/5
*July 2025*

wat een schitterende camping, alles keurig verzorgd.
mooi zwembad, schitterend toiletgebouw.
super aardige eigenaars.
Echt een aanrader in deze streek

### user324280431 - 5/5
*June 2025*

wat een fantastische plek. supervriendelijke eigenaresse en familie! fijn zwembad, grote plaatsen en iedere dag een fantastisch diner als je er zin in hebt. we hebben genoten en als we geen haast hadden dan bleven we nog even. Een plek om terug te komen!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749214.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650783093.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650781181.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650778718.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650778717.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/aignan/24447/camping-le-domaine-du-castex)