# Camping Rausenbach

**Beoordeling**: 4.15/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
mooi gelegen natuurcamping aan het Greifenmeer - snackbar - take-away restaurant (open van 8.00 tot 22.00 uur) - centrum 1km

## Locatie host

## Adres
Rausenbachweg 8
8124, Maur, Zwitserland

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.34621099, 8.66965851

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/20/2026 | CHF 32.1 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### M&FvanI - 1/5
*September 2022*

Zijn met een paar boze woorden weg gedirigeerd. We hadden niet gereserveerd en dus niet welkom. De ingang is nogal nauw en we vroegen om een rondje te mogen rijden om makkelijk onze weg terug te nemen, ook daarop werd ons wederom op een agressieve manier te kennen gegeven dat dat niet mocht. We raden niemand aan om hier naar toe te gaan. Achteraf hoorden we dat we niet de enige zijn geweest met deze “vriendelijke” begroeting.

### Amsen - 5/5
*September 2022*

Keurige camping, zeer vriendelijk ontvangst. Sanitair zeer goed geregeld, al kost warm water sfr 0,50. Er is daarbij wel een 'onderbreek' mogelijkheid ;-). 50 rappen muntstukken kunnen bij de verhuurder gekocht worden, biedt het bij binnenkomst zelfs al aan.
Ligt vlak aan een mooi meer.

### Luv-und-Luv - 5/5
*September 2022*

Mooie verzorgde camping aan het meer. De operators zijn heel erg aardig.
Alles schoon en perfect.
Heerlijke keuken!
wij komen zeker terug.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749497.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650768432.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651053723.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651053722.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749498.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zwitserland/zurich/maur/24644/camping-rausenbach)