# Parking Simat de la Valldigna

**Beoordeling**: 3.27/5
**Aantal reviews**: 101
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
locatie ten zuiden van de stad - ondergrond kan problemen geven bij regen - N332 7km - hotel en winkel 500m - klooster van Santa Maria de la Valldigna 300m -Tavernes 7km - centrum 500m

## Locatie host

- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### ABJJ - 2/5
*February 2026*

klopt even van onze geliefde plaatsen, het oude klooster is prachtig. Jammer dat de service plaats is weggehaald

### sonnenseite - 1/5
*February 2025*

Was ooit een van onze favoriete parkeerplaatsen.
Twee tieners probeerden vandaag de banden van onze camper leeg te laten lopen. Dankzij de oplettendheid van andere kampeerders bleef onze auto onbeschadigd.
De afvoer is gesloten.

### Henny46 - 1/5
*December 2024*

Geen service meer. Het camperplaatsbord is ook weg. De plaats wordt nu door omwonenden gebruikt als parkeerplaats. Er staat geen verbodsbord. We hebben samen met één busje zonder problemen overnacht.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749591.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651150176.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651150175.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651150174.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651150173.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/la-safor/simat-de-la-valldigna/24715/parking-simat-de-la-valldigna)