# Newlands farm

**Beoordeling**: 3.46/5
**Aantal reviews**: 11
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
vanuit Odiham Kingstreet volgen en na 2 km links betonweg op en op de heuvel rechts aanhouden - lid motorcaravannersclub, gebruik NKC/CCIcard - centrum Odiham 3 km

## Locatie host

## Adres
Long Lane
RG29, Hart, Verenigd Koninkrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.22982, -0.91541

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Max. aantal plaatsen: 3
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | GBP 12.9 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### C-I - 2/5
*May 2019*

Eerlijk gezegd vonden wij het erg tegenvallen.  Het gras meters hoog, route er naar toe vol kuilen. Water innemen onhandig. Wc dump apart. Zeker met slecht weer zouden we het niet doen. 12 pond erg veel voor vonden wij. Wel aardige mensen maar daarvoor hoef je hier niet naar toe. Zijn er genoeg in Engeland.

### Passepartout - 4/5
*November 2018*

Zeer behulpzame beheerder! Door regen was ze bang dat we in het gras bleven steken; alternatief was op het erf. Als compensatie voor geen stroom ( in november) mochten we de lounge van de BenB gebruiken, en douchen in een leegstaande kamer. Niets dan lof👍🏻

### MoMa - 3/5
*September 2018*

Soort van kamperen bij de boer, kleinschalig, prachtig uitzicht, rustig, en heel eenvoudig. Mocht appels en peren plukken. Kregen info over de omgeving. Super vriendelijk. Als camperplaats een 10, maar het staat als camping op de app aangeduid en dan zeg ik 7. We betaalden 12 pond.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749737.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650775157.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650775158.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650775159.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749738.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/hart/24757/newlands-farm)