# Parking Wurtz

**Beoordeling**: 1.75/5
**Aantal reviews**: 14
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
alleen campers tot 10T en max hoogte 3.60m - keggen verboden - bemand 9.00-19.00u - centrum 7km - [reserveren via internet verplicht - beheerder doet twee parkeergarages en is ook overdag lang niet altijd aanwezig - QR-code op reservering werkt niet, dus bij aankomst melden via intercom en gewoon kaartje trekken - bij vertrek intercom gebruiken en je reserveringsnummer en je naam geven]

## Locatie host

- Maximale verblijfsduur: 48 uur
- Verharde ondergrond

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 28 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Niesmann-Bischoff - 1/5
*October 2021*

Absoluut onbereikbaar voor oudere campers die euronorm 4 of minder hebben. Je riskeert een flinke boete.

### Je-moet-maar--n-hobby-hebben.- - 2/5
*August 2021*

meest droevige plaats die ik ooit heb bezocht. maar 5 minuten lopen naar metrolijn 6.
we hadden een geweldige dag in Parijs.
Ik betaalde 45 euro voor 1 dag/nacht.
op 1 straat mochten we hier niet slapen, maar na wat discussie dat we maar 1 dag zouden zijn was het oke om te blijven. absoluut geen diensten op de parkeerplaats. dit is geen camperparkeerplaats.

### CamperBoss - 5/5
*July 2020*

Camping Wurtz is een schoon en magisch avontuur. Met topservice en aardige dames. Als je de beroemde dode duif wilt vlees, is dit de perfecte locatie.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749827.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749828.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749829.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749830.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650765224.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/ile-de-france/parijs/24834/parking-wurtz)