# Parking Cromane

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

- Zwemmen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### Campervan-Castaways - 5/5
*April 2025*

Parkeren op kiezelstenen, dus direct aan het strand met het water voor de deur en een prachtig uitzicht. Café en gerenommeerde pub om de hoek. Populair bij de lokale bevolking die komt zwemmen en naar de draagbare saunacabine op de kiezelstenen gaat. Rustige overnachting, we verbleven met 4 campers.

### S&J# - 3/5
*July 2024*

Op het pleintje mag je niet staan maar er naast op de kiezels of zo als wij iets lager op het gras meer uit de wind sta je prima

### gerlagje - 4/5
*June 2024*

Mooie plek op grof strandgrind met een fantastisch uitzicht. onze camper was  redelijk level te krijgen zonder wiggen. We hebben niet gezocht naar voorzieningen voorzover ze er al zijn. we gaan. met een goed gevoel de nacht in.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749862.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650772166.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650771165.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650771164.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650767345.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/ierland/kerry/cromane/24863/parking-cromane)