# Parking Barrage de la Gileppe

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### DeRoodenreizen - 5/5
*April 2026*

zo staat die vol zo is die leeg deze mooie CP gelegen aan het stuwmeer met veel wandel fiets eet en drink gelegenheid
de stroom is afgesloten verder geen voorzieningen evt wel gebruik te maken van de toiletten bij de restaurants
* Barrage de la Gileppe(Jalhay/Ardennen): Een stuwmeer met een opvallend monument van een enorme leeuw uit 1871, die richting de Duitse grens kijkt.
Je moet dus geluk hebben als je hier wilt staan!

### Duoglobetrotters - 3/5
*October 2025*

Prima plek, maar er stonden al 10 campers, terwijl er maar het geringe aantal van 4 mogen staan! Dus doorgereden

### willekenijs - 4/5
*September 2025*

4 sterren omwille van te weinig plaatsen. toen we aankwamen stonden er al 7 campers. we hebben het risico genomen en ons op de auto parkeerplaatsen gezet. met onze van passen we perfect op een parkeervak. 's ochtends kwam er een plaatsje vrij en hebben we ons verplaatst.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650749930.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650931140.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650948401.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650945455.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650786210.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/belgie/luik/jalhay/24937/parking-barrage-de-la-gileppe)