# Parking

- Op mix-parking
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### wezelaar - 3/5
*April 2026*

Heel goede ligging om het mooie stadje te bezoeken.  Voor ons een tussenstop op weg naar Parijs en dat vonden we leuk.  Mooi uitzicht vanaf de plek maar wel een heel drukke weg dus uitslapen moet je niet hier plannen

### Huub-en-Riet - 4/5
*March 2026*

Mooie parkeerplaats om het Middeleeuwse centrum te bezoeken met o.a. de kathedraal. Wij zijn met de GPS-coördinaten zonder problemen op de parkeerplaats aangekomen.

### TheovH - 3/5
*March 2026*

Camperplaats niet bezocht ivm wegafsluiting in het historische centrum. Kijk vooraf of je de route met de camper kunt rijden. Smal, scherpe bochten, wij reden ons vast op het plein voor het hotel de ville. maar het kan aan mijn navigatie liggen natuurlijk.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650750008.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651221462.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651209680.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651140593.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651075700.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/hauts-de-france/laon/25008/parking)