# Service Supermarkt ATAC

bij het tankstation - jetons, bij de kassa - centrum 1km

Rue des Tilleuls 1
21910, Noiron-sous-Gevrey, Frankrijk

- Decimal: 47.19441, 5.08413

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Max. camperlengte: Onbeperkt
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### qpr.nl - 3/5
*January 2024*

Wij waren hier in de winter. Het water was afgesloten maar grijs en zwart water kon je kwijt. Het zag er allemaal redelijk uit. Goed bruikbaar.

### DirkSV - 3/5
*November 2022*

we zijn hier toevallig even je kunt alles lossen en met een euromunt krijg je een uur stroom en/of water
leuke plek

### jandebloois - 4/5
*June 2015*

WC legen en grijs water lozen was gratis, voor schoon water moet je een munt halen bij de ATAC supermarkt, zo'n honderd meter lopen. Ik had het idee dat ik de eerste was die om zo'n munt vroeg. Ik had mijn beste Frans nodig om uit te leggen wat ik wilde, en in een dik boek moest opgezocht worden, wat die munt dan zou moeten kosten.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650750602.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651273666.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650750603.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bourgondie-franche-comte/noiron-sous-gevrey/25592/service-supermarkt-atac)