# Camping Bellamare

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.38/5

camping aan zee - ook camperstop mogelijk - restaurant - zwembad - centrum 2,5km

Viale Scarfiotti 13
62017, Porto Recanati, Italië

- Decimal: 43.47116, 13.64156

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [ ] Honden toegestaan

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Zwemmen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/8/2026 - 10/8/2026 | EUR 49 |

### roenrit - 2/5
*May 2026*

Kleine plaatsen voor middelgrote campers. Bomen staan scheef en hebben veel overhangende takken zodat manoeuvreren gevaarlijk wordt   Sanitair is proper maar het zijn overwegend hurk-wc’s. Toch niet meer van deze tijd. Douches zijn te klein zodat je kleding nat wordt. Ze werken met een badge en je moet vooraf bepalen hoeveel water je zult nodig hebben. Erg vervelend systeem.

### GerjanCorline - 1/5
*October 2025*

In het naseizoen hier na een lange rit gekomen voor een slaapplek. Helaas werden wij met onze hond niet toegelaten tot het park... erg jammer...

### stpayne40@hotmail.com - 5/5
*September 2025*

Uitstekende locatie, handig voor de veerboot naar Anacona de volgende dag (45 minuten rijden).
Vanaf het moment dat Sergio ons naar de plek leidde die we mochten uitkiezen, waren we tevreden. Er is korting op de ASCII-korting, maar de plekken zijn kleiner.
Alle faciliteiten waren schoon, modern en functioneel.
Het zwembad was een van de beste die we in jaren hebben gezien en het restaurant en de bar waren uitstekend. Een minpuntje zijn de douches; ze zijn klein en gebruiken een vreemde afstandsbediening met timer buiten de cabine.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650781209.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784621.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784622.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784623.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784624.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/marken/porto-recanati/25601/camping-bellamare)