# Bowling de Lisieux

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 1.6/5

te bereiken via smalle inrit, links naast het bowlingcentrum - schaduw - centrum 1km

Rue de Paris
14100, Lisieux, Frankrijk

- Decimal: 49.14646, 0.23818

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Wasdroger
- [ ] Shop of kiosk

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 8 |

### timboy - 1/5
*September 2024*

We zijn hier niet gestopt omdat het gesloten leek. Toen we door de afgesloten poort keken, leek het totaal ongeschikt en niet zoals geadverteerd. Het was sowieso geen plek waar we graag hadden willen verblijven.

### jowalo - 1/5
*May 2022*

helaas, dit is geen CP waar je graag gast staan. Achter een hek, vlak langs de weg, vrijwel onvindbaar. Sorry maar hier gaan we niet voor. Gelukkig is er een gemeente camping De la Vallée net buiten het centrum. Keurig en eenvoudig.

### Kluisheer - 2/5
*May 2019*

Rustige camping, weinig faciliteiten. Toilet en water te gebruiken alleen als de bowling open is, dus 's ochtends geen faciliteiten. Electra extra €.2,-- bij de prijs van €. 8,--.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650750959.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650756487.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/normandie/lisieux/25896/bowling-de-lisieux)