# Service Porte de Plaisance

76000, Rouen, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.448, 1.05827

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Speciaal voor campers
- Verharde ondergrond

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15.4 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Vanderzwaards - 4/5
*May 2026*

Fijne plek om te staan, vooral vanwege de perfecte ligging t.o.v. het stadscentrum (10  minuutjes fietsen). We werden vriendelijk geholpen door de mensen van de plezierhaven. Vlakbij zijn volop eetgelegenheden aan de Seine-promenade. Van sanitair hebben wij geen gebruik gemaakt, kan ik dus niets over zeggen.

### braakontour - 5/5
*May 2026*

Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Goede camperplaats met goede en schone voorzieningen incl. warme douche. Plaats zelf was rustig, maar je hoort op de achtergrond wel geluid van weg en stad. Voor ons zeker niet storend. Havenmeester is behulpzaam. Wij hebben de link van deze app gebruikt ik TomTom en die werkte.
Wel goed opletten dat kende juiste afslag neemt op de weg naar de haven.

### De_Columbus - 4/5
*May 2026*

Plaatsen met voldoende ruimte en heel aardig personeel. Douches idd met warm (heet) water met krachtige straal. Leuk wandelen langs de Seine; zeker met de plattegrond van Rouen en de Nederlandse toelichtingen. Belangrijk om op tijd aan te komen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650757438.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651005454.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651004975.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651004974.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651004973.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/normandie/rouen/26050/service-porte-de-plaisance)