# Camping Riarena

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.71/5

familiecamping - snackbar - pizzeria - restaurant - openbaar vervoer 500m - winkels 2km

Via Campeggio 1
6516, Cugnasco, Zwitserland

- Decimal: 46.16976, 8.91406

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [ ] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/17/2025 - 7/5/2025 | CHF 50 |
| 8/16/2025 - 10/24/2025 | CHF 50 |
| 7/6/2025 - 8/15/2025 | CHF 70 |

- ACSI - Campingcard

### galorr - 5/5
*September 2025*

We hadden gemengde gevoelens toen we aankwamen. De ontvangst was echter hartelijk en vriendelijk, we mochten over het terrein lopen om onze plek uit te kiezen. Als ik meer sterren kon geven voor de toilet- en douchefaciliteiten, zou ik dat doen, ze waren brandschoon. Goed gedaan, dames! De locatie in Ticino is fantastisch, de gratis bus- en treinvoucher bestrijkt een groot gebied en we hebben er gebruik van gemaakt, fantastisch! Het café/de bar was gesloten, maar er was wel afhaalmaaltijden! Ja, een aanrader!

### HeTiBr - 3/5
*September 2025*

geen navigatie gebruiken; dan gaat het mis.borden volgen.douches etc keurig;; zwembad mooi 25 m.fietsen links en rechts mooi fietspad.plekken oke. had gedacht restaurant aanwezig; is er wel doch uitbater weg; dus gesloten( helaas)

### matrixsc - 3/5
*June 2025*

De toegangsweg is erg smal en druk over zeker 1 km lengte. campers kunnen moeilijk passeren.  Ik raad aan om de spiegels even in te klappen.
De ontvangst was heel vriendelijk. Helaas was het restaurant op maandag gesloten. Het sanitair is degelijk en schoon en enorme krachtige waterstraal, ook warm water. Fraai terrein met mooie bomen. Prima onderweg camping maar erg duur. 39 ZW. Franken all in en dat is met ACSI card!!!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650969347.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650777956.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650777924.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650777923.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650777922.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zwitserland/ticino/cugnasco/26152/camping-riarena)