# Hotel Restaurant Hilling

camperplaats gelegen achter het hotel - centrum 3,5km

Mittelkanal links 94
26871, Papenburg, Duitsland

- Decimal: 53.07864, 7.43836

- [x] Lozen afvalwater (Betaald)
- [x] Lozen cassettetoilet (Betaald)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### Bas & Jolanda  - 4/5
*November 2025*

De CP is goed mooie plaatsen, wij staan er nu alleen, verder dan de CP zijn we niet geweest maar we hebben wel heerlijk gegeten in het restaurant, het was bizar lekker. Het was lang geleden dat we zo lekker hebben gegeten echt de moeite waard, alleen daarvoor zouden wij weer terug komen 😋😋😋.

### CatharinaCarolina - 5/5
*September 2025*

Goede CP.Toilet in hotel en douche in hotelkamer ( €3) met heerlijke zachte handdoeken..
In restaurant heerlijk gegeten
Top locatie!

### Ingrid46 - 4/5
*July 2025*

Nette cp achter het hotel. In het hotel kun je lekker eten en ook douchen, wel 3 euro en dan krijg je een kamer toegewezen. Stoom gaat met Muntjes bijgooien. Water ook 1 euro is 5 minuten water. Alleen handig als je vuil water staat te lossen en een slang bij je hebt

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650667369.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650687033.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650688614.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650689605.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924361.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/nedersaksen/papenburg/2639/hotel-restaurant-hilling)