# Fink campingpark

**Beoordeling**: 4.22/5
**Aantal reviews**: 112
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
ruime plaatsen - prachtig uitzicht - campingwinkel - snackbar - openbaar vervoer en skibus 300m - winkels 100m

## Locatie host

## Adres
Langgasse 62
6460, Imst, Oostenrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.22904, 10.74333

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 33 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### boogaardt - 5/5
*June 2026*

vannacht hier overnacht helaas voor 1 dag zat vol mooie Cp met topsanitair allerlei winkels op loopafstand en vriendelijke eigenaren volgende keer maar reserveren.is ook bekend bij de Nederlanders haha prijs met hond €41

### Camper-velsen - 2/5
*June 2026*

we kwamen aanrijden en de slagboom was open maar de receptie gesloten. Ook geen bordje dat ze vol waren. Er bleek genoeg plek te zijn dus we hebben de camper geplaatst om ons later te melden. Ineens kwam de eigenaar nu wel aanlopen en vertelde ons dat alles bezet was. We moesten weer vertrekken. Ik vind het slordig op deze manier. Plaats dan een bordje “Vol” en hou je slagboom dicht.

### Helliemonder - 5/5
*June 2026*

Erken alle positieve verhalen, voor de Schlucht moet je echt goed ter been zijn, niet onderschatten. Bij 3+ nachten krijg je de Imsterkarte, geeft veel voordeel. De Bus is ongeveer 15-20 minuten lopen naar Hoch-Imst. Wifi is weg als je in de camper gaat zitten, heel gek! Let op; vanwege het dal kan er ineens een vlaag wind onder je luifel komen dus draai deze in als je weg gaat. Voortreffelijk eten bij Gasthof Neuner.
Super lieve eigenaren.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650751908.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651244619.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651244618.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651244617.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651244616.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/tirol/imst/26694/fink-campingpark)