# Reisemobilhafen Bad Dürrheim

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.7/5

P1 en P2 - bij 3 dagen 2x gratis toegang in Solemar  - sani van 8-19u - gasservice - supermarkt 1km - centrum 50m

Huberstraße 34/2
78073, Bad Dürrheim, Duitsland

- Decimal: 48.01234, 8.53454

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- In bosgebied
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### schternschen - 3/5
*January 2026*

Dit is de tweede keer dat we hier zijn vanwege de thermale baden. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Helaas is de elektriciteitssituatie niet verbeterd. Je kunt er zelfs geen koffiezetapparaat van 800 watt gebruiken, terwijl er verder niets op elektriciteit werkt. Tenminste, dat is het geval op staanplaats P1. Dit is echter wel de enige plek waar je met een hond kunt parkeren.

### petriff - 5/5
*August 2025*

Petriff
We zijn weer terug. Het is een erg mooie camping op P1. Het personeel is erg vriendelijk. We vinden de prijs voor de camping, inclusief benodigdheden en afvalverwerking, plus 3 uur toegang tot de thermen, zeer redelijk. We komen zeker nog eens terug. We vinden de natuurlijke omgeving en de omgeving erg mooi.

### Spekjes2025 - 5/5
*July 2025*

De plek ziet er in eerste instantie niet erg aantrekkelijk uit MAAR als je 2 nachtjes blijft kun je gratis gebruik maken van het zoutwater kuurbad! Heerlijk ook met kids. Eigenaar is erg aardig en hulpvaardig

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650660800.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650660808.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650660809.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650660810.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650660811.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/bad-durrheim/267/reisemobilhafen-bad-durrheim)