# Metzis Panoramablick

centrum 500m

Sporkenheimer Weg
55437, Ockenheim, Duitsland

- Decimal: 49.94638463, 7.97129942

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Betaald)
- [ ] Toilet
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 11 |

### McLouis5758 - 3/5
*August 2025*

helaas, voor een aantal jaren terug hier fijn gestaan meerdere dagen, opgeslagen als favoriet,  maar nu niet meer we kwamen daar terug zochten een plekje op en net toen we stonden en wilde gaan douchen komt er een man aan met een nogal grote b.. die ons zei dat we hier niet mochten staan omdat wij een aanhangertje bij ons hadden, de eigenaar gebeld en die zij dat we hem verderop in de wei moesten zetten, dus niet omgedraaid en komen er nooit weer

### AAAppel - 4/5
*August 2025*

prima plek voor een paar nachten. Heel vriendelijk personeel. Pas wel op voor de toegangsweg met hoogte beperking van 3 m. Wij moesten terug en 10 min omrijden

### Camperdroom6610 - 4/5
*August 2025*

Prima lokatie, mooie fietsomgeving. Bijna kompleet. Geen toilet vandaar 4 sterren.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650751918.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651067751.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651055093.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650987916.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650964365.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/ockenheim/26701/metzis-panoramablick)