# E4:ans Camping

TOFTAHOLM 13
341 55, Ljungby kommun, Zweden

- Decimal: 57.0438313, 14.0334892

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/15/2026 - 9/2/2026 | SEK 160 |

### travellingsuzie - 3/5
*July 2023*

s nachts heel rustig. overdag drukke chaos maar das oké. sanitair vonden wij eerder vuil. we hadden ook regen dus de ganse camperplaats lag er maar modderig bij. aan het meer maar niet zo idyllisch als dat klinkt. goed om te slapen maar nu wegwezen😅

### Carrie01 - 1/5
*June 2023*

typische Duitse klagers op het veld. Heel onbeleefd. We reden gelijk terug.

### Campertje32 - 1/5
*September 2022*

Wij kwamen hier om  te vragen of we ons cassette toilet konden legen. De receptie is alleen van 18:00 tot 19:00 open. Er kwamen al vrij snel dames aan en vroegen wat wij kwamen doen, na dit uitgelegd te hebben vertelde ze dat het alleen voor gasten was. Ze belde de receptie voor ons en vermelde dat we voor het legen 100 kr moesten betalen. We vonden het voor alleen het legen van het toilet veel geld, maar hebben dit netjes betaald.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650752429.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650752437.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650752434.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650752435.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650752431.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/kronobergs-lan/ljungby-kommun/27184/e4ans-camping)