# Billund Autocamperplads

7190, Almstok, Denemarken

**GPS-locatie**
- Decimal: 55.70477, 9.12372

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | DKK 100 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Ge-Luc - 5/5
*April 2026*

hele fijne rustige camperplaats tussen de paardenweiden. wij stonden er met nog vijf anderen dus de hoeveelheid sanitair en douches was voldoende. en superschoon. ik kan mij wel voorstellen dat het bij een grotere drukte moeilijker wordt maar in principe zijn de meeste campers zelfvoorzienend. kortom aanrader en echt op fietsafstand van Billund. voor de fitteren zelfs loopafstand (4 km)

### user903564524 - 2/5
*August 2025*

Als je van iets luxer houdt moet je hier wegblijven.
Deze camping is natuurlijk een keer languit vallen vanaf LEGOLAND. Daarom kozen wij hem ook.
Echter was alles waardeloos.
3 toiletten en 2 douches voor 50 campers slaat nergens op.
Er was een grote gierput met een emmer erop (levensgevaarlijk) waar je het toilet kon legen.
Overal gezinnen met kinderen en totale chaos. Nooit meer.
De eigenaar was wel heel aardig.

### our_big_very_late_oe - 5/5
*August 2025*

We hebben bijna drie maanden door Europa gereisd en dit is de BESTE plek waar we ooit verbleven. Wat een fantastische eigenaar, prachtige locatie, de faciliteiten zijn wat karig, maar dat is wat je verwacht zo dicht bij Legoland voor €20. Een koopje voor deze ervaring.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650752837.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650950769.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650950688.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650769469.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650950689.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/zuid-denemarken/almstok/27479/billund-autocamperplads)