# Camper Parcheggio Virgillio

camperplaats - centrum 300m

Via Michelangelo Buonarroti
, Valeggio sul Mincio, Italië

- Decimal: 45.35444, 10.72145

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 25 |

### rst27 - 4/5
*April 2026*

Een mooie, schone camping met douches, toiletten en alles wat je verder nodig hebt. Goede fietsmogelijkheden naar het Gardameer, altijd langs de rivier de Mincio. De camping is een aanrader. De prijs is vanaf 1 april 2026 verhoogd naar € 25,00, inclusief alle bijkomende kosten. Douchen kost € 0,50 voor ongeveer 3 minuten.

### Bianco47159 - 5/5
*October 2025*

Uitstekende rustplaats, schoon en netjes. Parkeerplaatsen zijn gemarkeerd aan de stoeprand. Schoon sanitair, ook al gebruikte ik het in het laagseizoen. Ruim voor een camper. Op zondagmiddag is het er druk met auto's, maar ik zou zeggen dat de twee gedeeltes gescheiden blijven. Erg handig voor een bezoek aan het mooie dorp en uitstekend voor het fietspad naar Peschiera, dat ik aanraad via de kant van het Canale Virgilio, omdat het daar minder druk is! € 20/nacht. Een aanrader!

### Bianco47159 - 5/5
*October 2025*

Uitstekende rustplaats, schoon en netjes. Parkeerplaatsen zijn gemarkeerd aan de stoeprand. Schoon sanitair, ook al gebruikte ik het in het laagseizoen. Ruim voor een camper. Op zondagmiddag is het er druk met auto's, maar ik zou zeggen dat de twee gedeeltes gescheiden blijven. Erg handig voor een bezoek aan het mooie dorp en uitstekend voor het fietspad naar Peschiera, dat ik aanraad via de kant van Canale Virgilio te fietsen, want daar is het minder druk! € 20/nacht. Een aanrader!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753024.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650960710.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650785617.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650785618.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650777461.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/veneto/valeggio-sul-mincio/27635/camper-parcheggio-virgillio)