# Äråbadet

780 64, Bergsvalla, Zweden

**GPS-locatie**
- Decimal: 60.90503, 13.3687

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | SEK 250 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### J&M. - 3/5
*May 2025*

Vandaag hier geweest, ziet er netjes en schoon uit, inchecken was met onze  creditcard helaas niet mogelijk,  dus helaas verder gereden naar andere plaats

### Lexx - 5/5
*March 2025*

Prima gelegenheid om je toilet te legen en ook drinkwater aan te vullen, ook in maart.

### apbuijs66 - 5/5
*July 2024*

Wij kwamen daar aan en wilden via de QR code betalen maar wat we ook probeerden, het lukte niet. Toen zijn we naar de kiosk gelopen en daar konden we bij een pinapparaat betalen en kregen we een code. Binnen 2 minuten geregeld. Verder alles keurig schoon en goed verzorgd.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753182.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651040555.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651040553.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651040550.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651040549.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/dalarnas-lan/bergsvalla/27784/arabadet)