# Camp In-life

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.32/5

eenvoudige camperplaats aan de rand van Litovel - restaurant - station met verbinding naar Olomouc vlakbij - centrum 500m -let op: moeilijk bereikbaar voor  campers langer dan 6mr.

Koupaliště
784 01, Litovel, Tsjechië

- Decimal: 49.70354, 17.06859

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Max. camperlengte: 10 meter
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

- Zwemmen
- Vissen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 9/15/2026 | CZK 300 |

### TAJ - 2/5
*June 2022*

Tja wat noteren we?! Resume we hebben er de humor maar van ingezien.

1) lokatie en infrastructuur: over de rivier 1 straat verder inrijden! Camper en overstekende kanoërs uitdagend. De route was door het hobbelige weiland. bewegwijzering?
2) eigenaar goed Engels, personeel niet tot nihil. Bij inchecken eigenaar gevlogen, hilarisch inchecken
3) naast metaal fabriek begint om 5:30 uur
4) core business is kano en cp is voor erbij. wel mooie CP

### Omonville-la-Rogue - 2/5
*September 2019*

Liever een eenvoudige Stell- dan een Camingplatz. Geen schaduw. Tijdens ons bezoek was een groep kayakers aanwezig in een tentenkamp. Geen hinderlijk geluid, maar veel meer de lokale trein die een luid signaal gaf voor elke onbeperkte overweg. In het bescheiden toiletgebouw kun je afwassen, douchen en naar het toilet gaan.

### Piet1091 - 3/5
*June 2019*

Een plek met veel activiteiten. Soms komen er groepen kinderen die hier gaan kanovaren en 's-nachts in een tentje blijven slapen. Met plezier hebben wij dat enkele dagen gadegeslagen. Goede omgeving te fietsen ook naar Oloumouc. Camping is eenvoudig maar geeft ook weer zijn charme. Wij zijn hier 2 dagen gebleven. Winkels op loopafstand. Wij betaalden CZK 300/dag inkl. douche met 2 personen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753197.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650771074.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650771075.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650771076.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651041690.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/tsjechie/centraal-moravie/litovel/27797/camp-in-life)