# Wohnmobilstellplatz Werdum

rustig - in centrum

Raiffeisenplatz 1
26427, Werdum, Duitsland

- Decimal: 53.65826, 7.71514

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Op mix-parking

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 16 |

### Fentp - 4/5
*June 2025*

Alles prima voor elkaar, leuk dorpje, gratis Kneipp bad en dierenpark door de Nordsee karte.

### ingrid.lekcob@gmail.com - 4/5
*December 2024*

afgelopen nacht geweest en het is een fijne en rustige plek. de infobalie was dicht dus we konden daar niet heen om te betalen. dat gingen we de volgende dag doen. er kwam wel in de avond iemand langs om te vragen of alles goed ging en hij liet een kaartje achter dat we konden bellen als er een probleem was. er was ook een grote en lekker warme doucheruimte.
een plek om weer terug te komen.

### BineFred - 5/5
*August 2024*

Wij waren er ook 2 dagen. Ideaal als je de grote plaatsen aan zee wilt vermijden. Sanitair zeer schoon, vriendelijk personeel bij de informatiebalie. Zeer rustig, elektriciteit tegen betaling. altijd mijn plezier.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753241.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651231827.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651231826.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651096138.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650768609.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/nedersaksen/werdum/27819/wohnmobilstellplatz-werdum)