# Weingut Sommer GbR

**Beoordeling**: 4.46/5
**Aantal reviews**: 37
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Wijnproeverij – lunchpauze van 11:30 tot 13:00 uur. – Aankomst op zondag in overleg – 2 km van het centrum

## Locatie host

## Adres
Mühlweg 19
55599, Siefersheim, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.7984648, 7.95238

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/1/2026 - 11/30/2026 | EUR 15 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### C&PB - 5/5
*August 2025*

Wat een fijne ontvangst hebben we gehad bij dit Weingut. Niet alleen hadden we een idyllisch plekje met uitzicht op de wijngaarden maar ook hebben we genoten van de heerlijke biologische wijnen. Fantastisch!

### Martijn94 - 5/5
*July 2025*

Fijne CP met vriendelijke eigenaren! Ze denken goed met je mee en zijn erg behulpzaam. Er is nu 1 douche af, 50 cent muntstukken inwerpen om te gebruiken. De andere douche is nog in aanbouw. Wc’s ook erg netjes en schoon. Mooie omgeving tussen de wijnvelden. En lekkere wijn uit de automaat! Aanrader.

### Dschoerdschi - 5/5
*May 2025*

Wij zijn dit jaar al twee keer bij deze geweldige mensen geweest en hebben een, naar onze mening, hele fijne camping gehad. Soms zijn wiggen nodig. Erg rustig, ondanks dat de wijnmakerij geweldige biologische wijnen produceert.
Een absolute aanrader.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650667674.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650667675.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650667676.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650667677.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650667678.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/siefersheim/2790/weingut-sommer-gbr)