# Björkliden Camping

**Beoordeling**: 2.66/5
**Aantal reviews**: 22
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
bij sporthotel - nabij skiliften - tarief elektriciteit afhankelijk van seizoen

## Locatie host

## Adres
björkliden fjällby
981 93, Björkliden, Zweden

**GPS-locatie**
- Decimal: 68.40566, 18.68336

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | SEK 340 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### ciske52 - 2/5
*September 2025*

We stonden hier op 16sep2025 we betaalden sek 400 zonder stroom en stonden dan nog op een modder plaats, het sanitair is verouderd maar wel proper. We zouden onze was doen wat mogelijk was maar met een wasmachine voor zo een camping, aansluiten er waren er nog 3 voor ons met andere woorden onze was, was gedaan om 23hr.

### taxkiter - 1/5
*September 2025*

Eerlijk gezegd verwacht je voor de prijs van 400 Zweedse kronen echt meer. Het is gewoon een grindperceel, geen elektriciteit en de sanitaire voorzieningen zijn ronduit slecht. Ik ga hier nooit meer heen.

### IlkeVI - 5/5
*July 2025*

Heel mooi gelegen, direct wandelen vanaf camping mogelijk. Ook dagtochten mogelijk. Groot en net sanitair, gratis wasmachine en droger, warme douches. Wat de kinderen heel leuk vonden, was de bouldermuur in de leefruimte!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753392.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650761556.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753396.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753395.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753393.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/norrbottens-lan/bjorkliden/27952/bjorkliden-camping)