# Aire Ste. Marie la Mer

**Beoordeling**: 3.44/5
**Aantal reviews**: 126
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
de aire bestaat uit 2 parkings - inrit verplaatst naar plaats nabij benzinestation - supermarkt Casino 100m - strand 900m - centrum 800m

## Locatie host

## Adres
Rue Gustave Eiffel 15
66470, Sainte-Marie-la-Mer, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 42.73249, 3.0254

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Betaald)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 7.5 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Lesage - 1/5
*December 2025*

Hallo allemaal, de prijs voor elektriciteit klopt; het kost jullie 5 euro. Als jullie meer verbruiken, moeten jullie naar de meter gaan om te betalen. Als jullie dat even uitrekenen, wens ik jullie allemaal fijne feestdagen! 🥳

### Artje-56 - 3/5
*December 2025*

Is nu € 9,50 per nacht ex elektra. Dat is een mooie prijs. Voor mij ging het mis met die elektra. Onduidelijk hoe ik het stop kon zetten en blijkbaar had ik teveel gebruikt, door koffiezetapparaat. Zonder dat gebruik,  gebruik ik zo’n 4 kw in 3 dagen. Moest kunnen dacht ik dus. WIFI viel tegen. Eerste nacht niets ondanks bericht aan eigenaar. Tweede nacht werkte met haperingen. Daar moet je of geduld voor hebben of tegen kunnen .

### anneundoliver@t-online.de - 5/5
*October 2025*

We komen hier al jaren als tussenstop na Spanje. Voor € 7,50 en € 5 voor elektriciteit, genoeg voor minstens vier dagen als je de airconditioning niet gebruikt, is het prima! Hondenuitlaatservice en fietstochten zijn geweldig. Van onze kant,

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753493.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651000517.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651000516.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651000439.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650960645.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/sainte-marie-la-mer/28007/aire-ste-marie-la-mer)