# Rognstranda Camping

Rognsveien 146
3960, Stathelle, Noorwegen

- Decimal: 59.0092, 9.69982

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Betaald)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 9/1/2026 | NOK 350 |

### karinslegers - 4/5
*August 2025*

Grote, nette camping met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn doorgaans geen fans van grote campings, maar de ligging in een prachtige baai (fjord zo je wil) maakt veel goed. Plaatsen staan dicht bij elkaar, en tussen vaste gasten die hun caravans hebben uitgebreid met voorhuizen ipv voortenten. Sanitair is zeer schoon en ruim voldoende aanwezig (itt tot veel andere Noorse campings). Wel vonden wij de luide radio in het sanitairgebouw storend.

### vanTitoun - 4/5
*June 2025*

Een prachtige, schone camping, ideaal gelegen aan het water met leuke strandjes. Onberispelijke toiletten en een keuken met waterkoker, oven en elektrische kookplaat zijn bij de prijs inbegrepen.
Alleen de douche kost extra (NOK 25 voor 4 minuten en voor één of meer personen in de familiekamer).
Gezien de prijs per nacht (NOK 640, oftewel ongeveer € 55) is deze extra toeslag echter onaangenaam.
Uitstekende ontvangst en behulpzaam personeel.

### Colum-bus23 - 4/5
*June 2025*

Wij hebben hier 1 nacht gestaan omdat we de andere dag de boot bij Brevik moesten hebben! Voor ons een beetje drukke, volle camping. Veel vaste staplaatsen met caravans en hele terrassen erom heen. Niet onze camping maar prachtig gelegen met strandje aan zee. Alles netjes onderhouden en sanitair ziet er mooi en schoon uit! Vriendelijke eigenaar!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650755797.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650755795.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650755794.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753748.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650935376.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/telemark/stathelle/28169/rognstranda-camping)