# Naturreservat Bjuröklubb

- Verharde ondergrond

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### Matsje - 5/5
*October 2025*

Eind september 2025, samen met 1 Zweedse camper, één en al rust. Mooie wandeling gemaakt naar de vuurtoren en de volgende ochtend gebruik gemaakt van de openbare sauna aan de Botnische Golf. De avond een lekker vuurtje gemaakt bij de vuurplaats. Wij werden blij van deze gratis plek in de natuur.

### Vincent&Silvia - 1/5
*August 2025*

Wij hebben hier 3 jaar geleden gestaan en toen was het een mooie rustige plek. Dit jaar wilden we er weer gaan staan maar stond het helemaal vol met campers en caravans die bij elkaar leken te horen. We zijn doorgereden naar het einde van de straat en daar hadden we mooi uitzicht op de Botnische Golf.

### Ayra - 4/5
*July 2025*

1 juli 2025
Prachtige plek om te verblijven en dat was nu net wat een complete familie (duidelijk geen Zweden) deed. Meerdere auto’s, caravans, voortenten, kleine tenten het was een volledige uitdragerij. Deze mensen kamperen niet, ze lijken hier wel tijdelijk te wonen. Wij zijn doorgereden naar het einde van de weg..

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753751.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651120848.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651120847.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651120845.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651120843.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/vasterbottens-lan/bjuroklubb/28175/naturreservat-bjuroklubb)