# Friesland Camping

**Beoordeling**: 3.15/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
camping - LET OP! genoemde prijs is vanaf prijs kijk voor de overige prijzen op de website  - centrum

## Locatie host

## Adres
Am Schwimmbad 2
26419, Schortens, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.55094, 7.93514

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 24 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Whippetje7654 - 5/5
*June 2025*

mooie camping . heel vriendelijk onthaal .zeer net sanitair en comfortabel. ook heel rustig. dicht bij openbaar vervoer , trein en bus naar wilhemshaven . leuk klein stadje Jever in de buurt . zou ef direct opnieuw naartoe gaan

### christaberndt - 2/5
*August 2024*

Fijne camping. Wij waren met 2 stellen, met een caravan en een camper en hadden mooie grote plaatsen. Alles was prima in orde behalve het sanitair. Werd nauwelijks schoongemaakt. Echt niet fris! Zo jammer van zo’n leuke camping.

### WManon - 3/5
*July 2024*

mooie camping met mooie ruime plekken. Douche en wc niet zo fris.
we moesten voor 1 nacht 41,-€ betalen. blijkbaar de duurste plek met zicht op het meer. nou wij keken tegen caravans aan die voor ons stonden. voor ons een te dure camping /camper plek.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650753944.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651132773.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651132771.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651132770.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/nedersaksen/schortens/28317/friesland-camping)